Proeflessen

De eerste proeftraining is volledig GRATIS bij ons. Lid worden kan altijd nog als je het écht leuk vindt. Wij vinden dat geïnteresseerden vrijblijvend mee mogen trainen om te beoordelen of ze lid willen worden. Kom dus gerust langs om te kijken of karate iets voor JOU is! Het is raadzaam om vooraf eerst onderstaand formulier in te vullen.


Kledingadvies
Voor de proefles volstaat gymkleding. Daarna is er de mogelijkheid om in te schrijven en via de lesgever een karatepak en beschermers te bestellen. Karateschool Fightin’ Nabil levert karate artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Deze kunnen voor of na de lessen worden aangeschaft. Als een artikel op voorraad is kun je dat na betaling natuurlijk direct meenemen.

Karate voor kinderen

Karate is karaktervormend en daarom ook zeker geschikt voor jonge kinderen. In onze lessen voor de (jongste) jeugd is er op speelse wijze aandacht voor de beginselen van het karate. Tegelijk is er aandacht voor de geschiedenis, het ontstaan en de ontwikkeling van de sport en staan we stil bij de Japanse taal en gewoonten voor zover zij zijn verweven met het karate. Plezier staat voorop tijdens de lessen, individuele aandacht is voor ons belangrijk en natuurlijk houden we rekening met ieder zijn/haar fysieke (on)mogelijkheden. Karate is niet alleen belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen, maar zit ook vol pedagogische waarden, zoals samenwerking, respect voor elkaar, doorzettingsvermogen en behulpzaamheid