Proeflessen

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen al meedoen. Kom dus gerust langs om te kijken of karate iets voor jou is! Vul dit formulier in zodat we weten dat je komt.    ManVrouw


    Kledingadvies
    Je kunt in je gymkleding de proefles volgen. Was het les leuk? Dan kun je je na de les inschrijven en via de club een karatepak en beschermers bestellen. Als een artikel op voorraad is, kun je dat na betaling meteen meenemen.

    Karate voor kinderen

    Karate is karaktervormend en daarom ook geschikt voor jonge kinderen. In onze lessen voor de (jongste) jeugd is er op speelse wijze aandacht voor de beginselen van het karate. Tegelijk is er aandacht voor de geschiedenis, het ontstaan en de ontwikkeling van de sport en staan we stil bij de Japanse taal en gewoonten die daarbij horen. Plezier staat voorop tijdens de lessen, individuele aandacht is voor ons belangrijk en natuurlijk houden we rekening met ieder zijn/haar fysieke (on)mogelijkheden. Karate is niet alleen belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen, maar zit ook vol pedagogische waarden, zoals samenwerking, respect voor elkaar, doorzettingsvermogen en behulpzaamheid.