Vriendenclub

Ontzettend veel kinderen kunnen hun ei bij ons kwijt, omdat we zowel binnen als buiten de dojo van alles voor hen organiseren en zorgen voor een fijne tijdsbesteding. Om al onze ambitieuze sportieve doelstellingen te realiseren, kunnen wij deels terugvallen op onze vaste inkomsten en donaties van de trouwe sponsoren. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. We zien verder dat ons ledenaantal nog steeds groeiende is. Die (prettige) constatering is de belangrijkste reden voor de oprichting van onze officiële vriendenclub. Voor mensen die onze karateschool met een kleine financiële vergoeding willen steunen.

De Vriendenclub heeft ten doel om Karateschool Fightin' Nabil te ondersteunen met bijdragen voor de activiteiten die de club organiseert. Voorbeelden daarvan zijn de organisatie van de Vanencompetitie, de jaarlijkse clubkampioenschappen, het Grote Karate Spel, uitwisselingen met andere karatescholen, gastlessen door (inter)nationale topkarateka's, de aanschaf van (trainings)materialen en de uitzending van onze talenten en toppers naar buitenlandse wedstrijden.

Activiteiten_2

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ook een potje creëren voor leden die rond de armoedegrens leven. Met de middelen vanuit de Vriendenclub kunnen we contributiegelden of kosten voor materialen financieren en ervoor zorgen alle kinderen lekker kunnen sporten bij onze vereniging. Hoe meer leden wij hebben, hoe meer leden wij kunnen ondersteunen.

Activiteiten

Lidmaatschap
Wil je Vriend worden of heb je familie/kennissen/bedrijven die mogelijk geïnteresseerd zijn om Karateschool Fightin' Nabil te ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Wat krijgt u er voor terug?
Onze Vrienden geloven in wat wij doen en willen hier graag een bijdrage aan leveren.
Naast onze dankbaarheid krijgt elke Vriend, indien gewenst, een naamsvermelding op onze website als officieel lid van de Vriendenclub. Elke vriend krijgt ook een jaarlijkse nieuwbrief met een opsomming van alle gerealiseerde initiatieven in het voorbije jaar.

Wat kost het? 
Je kunt al Vriend worden vanaf € 30,00 per jaar. Meer geven mag uiteraard ook, maar is niet verplicht natuurlijk. Heb je een bedrijf en wil je Vrienden worden? Dat kan natuurlijk ook. Bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid en worden Vriend vanaf € 50,00 per jaar. Het logo van het bedrijf komt dan op onze website, inclusief een link naar de website van het bedrijf.